De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Wijzigingen en openingstijden rond de feestdagen bij Stadswerk072

De laatste weken van december en de eerste weken van januari zijn altijd net even anders dan de rest van het jaar. Hieronder vind je meer informatie over aangepaste openingstijden, verschuivingen in de afvalinzameling en het ophalen van de kerstbomen. Wij wensen je fijne feestdagen en een goed 2021!

Gewijzigde openingstijden
Op donderdag 24 en donderdag 31 december zijn wij tot 15.00 uur bereikbaar. Tijdens de Kerstdagen en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Vanaf maandag 4 januari kun je ons weer bereiken op de reguliere openingstijden.

Inzameling afval en grondstoffen rond de feestdagen
Rond de kerstdagen en jaarwisseling gaat het inzamelen van afval en grondstoffen net iets anders dan je gewend bent. Wij zetten de wijzigingen hieronder voor je op een rijtje.

Wist je dat:
Een aantal van de milieustraten op oudejaarsdag wordt gesloten i.v.m. brandgevaar door vuurwerk?
Zij op nieuwjaarsdag in de ochtend weer opengezet worden?
De Afvalbrengplaats op donderdag 24 en donderdag 31 december open is van 10.00 tot 16.00 uur?
Er op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag geen rolcontainers worden geleegd?
Je de aangepaste data voor het legen van rolcontainers kunt vinden in de inzamelkalender?
Inzameldagen 2021
Kijk in de inzamelkalender of in onze inzamelkalender app voor het meest actuele overzicht van de inhaaldagen. Daar lees je ook op welke dag je welke rolcontainer kunt aanbieden. Het is mogelijk om de ophaaldata te koppelen aan de agenda op jouw telefoon. Indien gewenst ontvang je dan vooraf een melding op uw telefoon.

Ophalen kerstbomen
Zoals ieder jaar zamelen wij weer kerstbomen in. Dit doen wij per wijk en dit jaar ook in Schermer en Graft-De Rijp. Kijk op de pagina kerstbomeninzameling wanneer je de boom aan de weg kunt zetten.