De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Yin & Fascia Therapy Online Cursus

Fascia is een belangrijk deel van het lichaam wat steeds meer naar de voorgrond komt. Fascia is hetgeen wat het hele lichaam samen houdt. Waar voorheen vaak gedacht werd dat emotionele stagnaties ontstonden in de spieren, blijkt dit toch anders te liggen. De fascia, het pak waarin onze organen, spieren en botten samen worden gehouden is de plaats waar ook chronische pijn kan ontstaan.

Met specifieke technieken en oefeningen kunnen we deze klachten oplossen. We maken hierbij gebruik van fascia ballen. Hierdoor kunnen we emotionele en fysieke stagnaties oplossen.

Tijdens deze online workshop gaan we in op de fascia lijnen, meridianen (chinese geneeskunde) en het gebruik van fascia balls op de specifieke fascia lijnen. Je ontvangt ook twee fascia ballen thuis zodat je thuis kunt blijven oefenen.

Deze workshop is interessant voor yoga teachers, massage therapeuten, mensen met chronische pijn, mensen met spanningsklachten, en iedereen die hier meer over wilt leren.

Kosten:
Nu voor de introductieprijs van 99,00 i.p.v. 197,00 tot 1 januari!
Dit is inclusief 2 fascia balls t.w.v. 20,00 om thuis mee te blijven oefenen en een werkboek met een volledige yin & fascia sequence.

De fascia balls worden een aantal dagen voordat de online workshop start thuis bezorgd.

Locatie:
Online leeromgeving.

Startdatum: 
1 januari ontvang je de inlog van deze online cursus in je inbox. Je volgt de cursus in je eigen tijd.

Je krijgt 6 modules in 6 weken tijd en iedere week komt er een nieuwe module beschikbaar. Zodat je rustig de informatie in je op kunt nemen. Je zult iedere week ongeveer 1 uur bezig zijn met de module.

Je ontdekt de theorie over fascia, meridianen, de verbinding daarvan en een vastgestelde sequence die je zelf of bij jouw studenten kunt  toepassen bij chronische pijn en diep gewortelde emoties. Het is een praktijkgerichte cursus die je zelf vooral gaat ervaren en voelen. Vanuit de ervaring leer je het meest.

Feedback verzekert vanuit de opdrachten.

Schrijf je direct in om mee te doen!

Alle video’s en opdrachten blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.