De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

De Meisjes met de Wijsjes – Moerstaal komt naar Zomer op het Plein

Al eerder werd bekend gemaakt dat Zomer op het Plein en Zomer in De Mare doorgaan en deze week schenken wij aandacht aan De Meisjes met de Wijsjes met de voorstelling Moerstaal. 

Loepzuivere vierstemmige harmonieën, ijzersterke zang en virtuoze begeleiding. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse vocalpopgroep: de Meisjes met de Wijsjes. In deze concertante van hun tweede theatervoorstelling MOERSTAAL krijgen oude en nieuwe pareltjes uit Neerlands muzikale erfgoed een unieke, frisse, vierstemmige draai. Begeleid door hun multi-instrumentalist komen de door de Meisjes zelf gearrangeerde nummers, van onder meer Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk, rechtstreeks bij je binnen. Aangevuld met eigen werk, wordt alles uit de kast getrokken om je omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld en deze voorstelling is te doen op 9 juli, om 19:30 en 21:30 uur. Kaarten kosten €5,- en zijn hier te bestellen.

Bron: Flessenpostalkmaar