De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Deze zomer heel veel movies bij Filmhuis Alkmaar

Deze zomer is er weer veel te zien bij Filmhuis Alkmaar. Zo kun je weer genieten van een mooie serie Previously Unreleased-films. Deze films waren wel te zien op prominente festivals in binnen- en buitenland, maar bereikten de Nederlandse bioscopen niet. Daarom haalt filmmuseum Eye jaarlijks een selectie daarvan naar Nederland, die Filmhuis Alkmaar vertoont. Deze week de eerste van een serie van tien: Once in Trubchevsk.

Film(huis) in De Vest
Misschien heb je in de stad de billboards over Zomer op het Plein in De Vest al gezien. Ook Filmhuis Alkmaar doen daaraan mee, met twee vertoningen. Op zaterdagavond 17 juli kun je in de grote zaal van De Vest genieten van een hoogtepunt uit de Franse cinema, La Piscine, en van een film met een knipoog: A Christmas Gift from Bob. Tickets kosten € 5,00 en zijn inclusief drankje en garderobe je bestelt ze hier.

Zomervakantie -> familievoorstellingentijd
In de zomervakantie draaien Filmhuis Alkmaar vanaf 15 juli van donderdag tot en met zondag rond 11.00 & rond 13.00 uur extra kinderfilms. Je vindt een overzicht van deze leukste, liefste en grappigste films hier. Leuk voor de (klein)kinderen!

Bron: Mediapartner Flessenpostalkmaar.nl