De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

LPU met interview Karin Bloemen

NOORD HOLLAND – Maandag 31 mei 2021, had Lisette Prager van PR 4 media een telefonisch interview met zangeres en cabaretière Karin Bloemen, die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen.

In de week van 31 mei is het interview te horen in ‘Lisette Pakt UIT’ te horen bij de collega’s in Egmond, woensdagmiddag hier op Streekradio Alkmaar en ook op OSU Radio, Lisette bespreken o.a. Karin’s andere 2 passie de tuin nieuws en ook verteld Karin over haar boek ‘haken à la Bloemen!’
Die komend Najaar verschijnen zal, lees hieronder meer en onderaan dit nieuwsbericht staat de link om het boek vooraf al te reserveren.

In Haken à la Bloemen – Squares & colors laat Karin Bloemen zien hoe je haar favoriete kleurrijke kledingstukken en accessoires zelf kunt haken! Met dit boek nodigt Karin Bloemen je uit in haar creatieve wereld. Haak vrolijke vesten, stola’s, omslagdoeken, tassen en andere accessoires, allemaal met Karins karakteristieke flair.

Door de veelkleurige granny squares in haar patronen zien de haakontwerpen er niet alleen vrolijk en gezellig uit, maar zijn ze ook heel stijlvol en stoer – net als Karin zelf! De heldere uitleg met stappenfoto’s en haakschema’s bij elk patroon zorgt er bovendien voor dat de zelfgemaakte outfits in een handomdraai af zijn. Kortom, het is een genot om te haken à la Bloemen!

Haken à la Bloemen‘ is te bestellen/reserveren via: https://labloemen.nl/?fbclid=IwAR3Y04aiddiLHd0kkrWtp5Of_RcBF-jU2S5UguT-Wt-dbaWn6mWrFGflojY