De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

19-jarige jongen slachtoffer geworden van een diefstal met geweld in Heerhugowaard

Gisterochtend 25 november 2020 tussen 09:30 uur en 09:45 uur is een 19 jarige jongen slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. De jongen reed met zijn scooter over de Oostdijk (Heerhugowaard) vanuit de kant van Ursem en in de richting van Obdam. Ter hoogte van de Gemaalweg (overzijde van de weg) komt er een blauwe scooter met hierop twee jongens met een helm op naast het slachtoffer rijden. Zij schoppen het slachtoffer waardoor hij met zijn scooter ten val komt. De jongens hebben geld van het slachtoffer geeist en nadat het slachtoffer geld van hem hebben afgenomen zijn ze weer op hun scooter gestapt en weer terug in de richting van Ursem gereden. De scooter kan ook nog de Korteweg (in de richting van Heerhugowaard) of in de richting van de Dorpsweg (in de richting van Hensbroek) op zijn gereden.

Signalementen:
Persoon 1 (bestuurder van de scooter): zwarte integraalhelm, spijkerjas, en spijkerbroek
Persoon 2 (passagier op de scooter): Normaal postuur, ongeveer 1.90 meter lang, zwarte helm, losse skibri-crossbril met donker glas, lichtgrijs trainingspak, zwart handschoenen van Northface. Dit persoon sprak accentloos Nederlands.
Reden samen op een donkerblauwe scooter zonder scherm, mogelijk zit er een V en een 9 in het kenteken.

Heeft u deze scooter zien rijden, of bent u getuigen geweest neemt u dan contact op met de Basisteam Recherche van Heerhugowaard bereikbaar via 0900-8844.
Bent u woonachtig in het genoemde gebied en heeft u camera’s op of aan uw woning kunt u deze nakijken of de genoemde scooter met jongens op uw beelden staan?
Proces-verbaalnummer 2020252621

#hhw247 #camerainbeeld #getuigen