De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Dreumesochtend & Sportspektakel Heiloo in de herfstvakantie

Dinsdag 13 oktober organiseren de buurtsportcoaches van Heiloo een Dreumesochtend en een Sportspektakel in Sporthal Het Vennewater in Heiloo. De Dreumesochtend is van 10.00 – 11.30 uur voor kinderen van 1-5 jaar. De toegang bedraagt € 5,- per kind, inclusief een kopje koffie/thee voor de ouder/verzorger. Het Sportspektakel opent van 12.30 tot 15.30 haar deuren, kinderen betalen € 4,- entree. Online aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.sportenbewegeinheiloo.nl.

Dreumesochtend
Samen met uw (klein)kind kunt u twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Ook is er een peuterhoek waar de allerkleinsten kunnen rondkruipen en spelen. De dreumesochtend is van 10.00 uur tot 11.30 uur. In verband met de corona-maatregelen mag er één ouder/begeleider per kind mee de hal in.

Sportspektakel
Het Sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoaches van Holland Sport. Ook in de herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen.

Vanaf 12.30 uur is iedereen van 6 tot 12 jaar van harte welkom om zich lekker uit te leven tijdens de sportieve clinics, op de vele luchtkussens en bij andere leuke activiteiten. De kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen, waaronder onder andere trefbal en karate. Bij je aanmelding geef je aan of je hieraan mee wilt doen.

Meer informatie
De kosten om deel te nemen aan de Dreumesochtend bedraagt €5,- per kind, inclusief een kopje koffie of thee voor de begeleider. Toegang tot het Sportspektakel bedraagt € 4,- per deelnemer. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Wilt u meer informatie? Neem dan contact om met Kim Groen, via k.groen@alkmaarsport.nl