De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Hoe blijft Noord-Holland bereikbaar voor iedereen?

Kijk en luister woensdag 16 juni naar Noord-Hollandse politici in gesprek over de toekomst van de mobiliteit, vanaf 20.30 uur. Kijkers kunnen vragen stellen via een chat.

Pakhuis de Zwijger organiseert een politiek praatprogramma in samenwerking met de provincie. Nicole van der Waart (GL), Klaas-Jeroen Terwal (VVD), Eric Jensen (JA21) en Wim Hoogervorst (SP)  gaan als volksvertegenwoordiger bij Provinciale Staten in op hun ambities voor een bereikbaar Noord-Holland. Meer informatie over het programma is hier te vinden. 

Slimme bereikbaarheid

Deze avond tijdens ‘De maand van de bereikbaarheid’ begint met een introductie over de slimme en schone bereikbaarheid door Leonie van den Beuken (programmadirecteur Amsterdam Smart City). 

Gesprek met Statenleden over mobiliteit

Van deelmobiliteit tot slimme mobiliteit, de bereikbaarheid van Noord-Holland gaat de komende jaren flink op de schop. Er is ook steeds meer ruimte nodig voor nieuwbouw, klimaatadaptatie en natuur en door de bevolkingsgroei zal het verkeer drukker worden. Hoe houden blijft Noord-Holland slim en schoon bereikbaar voor iedereen? Daarover gaan de Noord-Hollandse Statenleden in gesprek. Wat zijn hun ambities voor de bereikbaarheid? Wat zijn hun drijfveren en waarom zijn zij politiek actief geworden. En hoe ziet hun ideale versie van Noord-Holland in 2030 eruit?