De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Landschap Noord-Holland komt met kleurpaaltjes met QR-code

Landschap Noord-Holland, de stichting die zich inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed, beheert sinds dit jaar ook alle ecologische gebieden in de gemeente Alkmaar.

Kleurpaaltjes met QR-code

Om inwoners te informeren over wat de organisatie doet, plaatst Landschap Noord-Holland sinds kort speciale kleurpaaltjes met een QR-code bij de werkzaamheden. Als u de QR-code scant met uw mobiele telefoon, wordt u automatisch doorgelinkt naar de website. Daar kunt u vervolgens alle informatie vinden.

Over Landschap Noord-Holland

Een stichting die zich inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed. Landschap Noord-Holland begon in 1936 als een initiatief van een clubje welgestelde natuurliefhebbers, maar groeide uit tot een maatschappelijke organisatie met 97 eigen natuurgebieden.

Dit doet de stichting

De stichting koopt natuur op, vormt landbouwgronden om tot nieuwe natuur en zet zich in voor de biodiversiteit. Ruim 33.000 beschermers, duizenden vrijwilligers en sponsors helpen daarbij. Landschap Noord-Holland voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, waaronder de gemeente Bergen. Daarnaast buigt de organisatie zich over complexe vraagstukken die bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor mens en dier. 

Meer weten

Wilt u meer te weten komen over Landschap Noord-Holland en wat de stichting voor de gemeente Bergen betekent? Neem een kijkje op de website landschapnoordholland.nl.