De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Laura Sjin released nieuwe EP ‘of ik jou nog mis’ op 4 juni aanstaande

De nieuwe EP ‘of ik jou nog mis’ van Laura Sjin voelt voor haar als een nieuw muzikaal hoofdstuk. De tracks hebben een lo-fi, relaxte zomersfeer en zijn allemaal geproduceerd door Benny Sings, die tevens meeschreef aan de bijbehorende single ‘de deur’. Door deze samenwerking heeft de EP een nieuwe happy en upbeat twist.

Laura Sjin schrijft sinds 2016 haar eigen muziek. Van dromerige tranentrekkers tot soms dansbare discoplaatjes en alles daar tussenin. De singer-songwriter uit Utrecht was al eerder te gast bij Radio 2, Radio 5 en 3FM en speelde al in Paradiso. In 2018 bracht ze haar debuut EP ‘Als ik droom’ uit, stond ze in de finale van Mooie Noten en won ze de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. In het najaar van datzelfde jaar deed ze mee met de Popronde. Ook verzorgde ze de support van de Edwin Evers band en Cavetown (UK).  

De eerste single ‘alles wat je zegt’ van haar nieuwe EP bereikte al meer dan 10.000 streams en werd gedraaid op verschillende Nederlandse radiostations. Ook speelde ze de single live bij Giel Beelen op Radio 2. Deze week speelt ze ‘de deur’ live bij 3voor12 Radio op 3FM. 

Deze vrijdag is de volledige EP te beluisteren via de bekende streamingkanalen, en speelt Laura Sjin om 20 uur een speciale livestream show met band. Deze is te bekijken op haar YouTube kanaal.

♫ of ik jou nog mis ♫