De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Maandelijks een Oog-café te Schagen

Initiatiefnemer Marcel met blindengeleidehond Mac

SCHAGEN – (NH)  Marcel van Baar, voorzitter van het GPS (Gehandicapten Platform Schagen) is tevens initiatiefnemer van het oog Café te Schagen wat binnenkort van start gaat.
Marcel start dit ook namens de Oogvereniging Noord-Holland en is ook aanspreekpunt als het gaat om knelpunten in de fysieke en digitale toegankelijkheid in de gemeente Schagen.

De locatie heeft als voorkeur De huiskamer van Buurthuis Loet in Schagen, volgens Marcel de perfecte ontmoetingsplek voor een Oog café. Daarnaast is de inrichting “vintage” en geeft een gemoedelijke sfeer waar je je direct thuis voelt.

Praktische informatie

Kom je uit de Noord-kop en of omgeving en lijkt jouw leuk het café te bezoeken om van gedachten te wisselen, informatie te krijgen over wat er speelt m.b.t.de toegankelijkheid en bv. De nieuwste hulpmiddelen, Laat het Marcel van Baar dan weten.

En mocht jij in je eigen omgeving ook iemand met een visuele beperking kennen die wellicht ook behoefte heeft om bij het oog café aanwezig te zijn? Die gene is ook van harte uitgenodigd!

Het idee is om elke eerste dinsdagmiddag van de maand een Oog café te organiseren, Heb jij een bepaald thema en of onderwerp wat je graag zou willen bespreken, tijdens het Oog café? Laat het Marcel eveneens weten.

Door de geldende Coronamaatregelen is het op dit moment nog niet mogelijk iets concreets af te spreken, maar als het even kan zal er een bijeenkomst worden vastgelegd.

Meer informatie:
Geïnteresseerd of meer informatie, neem dan gerust contact op met Marcel van Baar, via; 06-53.36.42.18 en of zijn e-mailadres;  marcelvanbaar@quicknet.nl

Adres Oog café Schagen
Buurthuis Loet
Loet 10 , 11741 BP Schagen