De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Meidenvoetbaldag Alkmaar

Op woensdag 5 mei organiseert Alkmaar Sport van 10.00 tot 13.00 uur een voetbaldag speciaal voor meiden tussen de 10 en 17 jaar op het sportcomplex SV de Rijp. Deze dag staat volledig in het teken van voetbal. Tussendoor wordt er gezorgd voor een gezonde versnapering. De toegang tot deze dag is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Meer aandacht voor vrouwenvoetbal
Meidenvoetbal is op dit moment de snelst groeiende de sport in Nederland. Alkmaar Sport wil het meidenvoetbal in Alkmaar en omgeving ook meer onder de aandacht brengen. Om deze reden is Alkmaar Sport een samenwerking aangegaan met verschillende Alkmaarse voetbalverenigingen en organiseert een aantal meidenvoetbaldagen per jaar. De organisatie van deze dagen wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Alkmaar e.o.

Meer informatie
De eerstvolgende Meidenvoetbaldag vindt plaats op woensdag 5 mei van 10.00 tot 13.00 uur. Deze dag staat volledig in het teken van voetbal. Uiteraard wordt deze sportieve dag afgesloten met een toernooitje en krijgen de deelneemsters een heerlijk tussendoortje. De toegang tot deze dag is gratis! Meld je snel aan via deze link. Let op! Inschrijven is verplicht.

Adres: S.V. de Rijp, Jan Ploegerlaan 1, 1483 VR de Rijp