15 maart grote heropening van JYSK in Alkmaar

Aanstaande woensdag is het zover: de heropening van de volledige vernieuwde winkel van JYSK in Alkmaar. De winkel – een van de grootste van JYSK in Nederland – wordt ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense retailer.

De winkel op woonboulevard Overstad wordt nu nog grondig verbouwd. Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt de winkel straks nog meer interieurinspiratie.In de winkel worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

Elk detail van winkelconcept 3.0 is ontworpen om het assortiment op zo’n goed mogelijke manier te presenteren. Dat maakt het makkelijker om door de gangpaden te navigeren en te struinen door het grote aanbod boxsprings en matrassen, meubelen, woonaccessoires en andere artikelen waarmee je het Deense hygge-gevoel in huis haalt.

Groot verschil
De verbouwing in Alkmaar ligt goed op schema. De winkel is tijdens de werkzaamheden gewoon open. “We moeten nog de puntjes op de i zetten, maar de reacties zijn nu al heel positief.

Onze vaste klanten zijn soms nog enthousiaster dan ik”, lacht Assistent Store Manager Gaby Mannêt.Het verschil tussen voor en na de verbouwing is volgens haar heel groot. “Vooral de lichte vloer is een grote vooruitgang ten opzichte van de blauwe vloerbedekking die we hier hadden. En ook de nieuwe verlichting springt echt in het oog”, vertelt Gaby.

Openingsacties
JYSK viert de heropening in Alkmaar woensdag 15 maart met een koffiekar, koeken, muziek en een blauwe loper. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Gaby met haar team het lintje door. Ze nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel. JYSK wil eind 2024 alle winkels hebben omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Daarnaast heeft de Deense retailer het doel om meer winkels te openen in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. JYSK heeft nu 100 winkels in Nederland.