18 maart: open dag Noordwest locatie Bergermeer

Er is van alles te zien, te doen en te leren.

Noordwest Ziekenhuisgroep voert op locatie Bergermeer ingrepen uit van de disciplines chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie. Patiënten kunnen er terecht voor bijvoorbeeld een operatie aan galblaas, liesbreuk, knie, heup, hand en borsten. Altijd al eens van dichtbij willen kijken hoe het er aan toe gaat rondom zo’n operatie? Kom dan langs op 18 maart. U kunt zelf leren hechten, oefenen met het lopen op krukken en meekijken met een kijkoperatie. Daarnaast zijn er diverse stands met informatie over de behandelingen die uitgevoerd worden op locatie Bergermeer.

De locatie is gevestigd in Centrum Oosterwal. Noordwest maakt gebruik van twee operatiekamers waar redelijk eenvoudige en planbare operaties uitgevoerd worden. Alles is erop gericht om op de dag van de operatie weer naar huis te gaan. De sfeer is er prettig en toegankelijk, de locatie is licht, vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio. Op deze locatie worden patiënten snel geholpen door de medisch specialisten en anesthesiologen van Noordwest. Er is een goede samenwerking met operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verplegend personeel van Centrum Oosterwal.

Let op: de open dag vindt alleen plaats op deze locatie. De andere locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep houden geen open dag.  

Open dag Noordwest locatie Bergermeer – 18 maart, van 11:00 uur tot 14:00 uur – locatie Bergermeer (gevestigd in Centrum Oosterwal, Comeniusstraat 3 in Alkmaar)