30 juni weer een spetterende Zomer op het plein op Canadaplein

EERSTE NAMEN BEKEND | Vanaf 30 juni is het weer Zomer op het Plein. Deze zomer kun je op het Canadaplein genieten van spetterende gratis optredens van o.a. Ruben Hein, de 3JS, Jim van der Zee, Jett Rebel, het InHolland Talentstage met LAKSHMI en een ligconcert door Lavinia Meijer. Het volledige programma wordt medio mei bekendgemaakt. 

Zomer in De Mare en Zomer op het Plein komen er weer aan!
Ook in 2023 is het weer Zomer in De Mare en Zomer op het Plein! Zomer in De Mare barst van het straattheater en vindt plaats in park de Rekerhout, op alle zaterdagavonden en zondagmiddagen van 3 t/m 25 juni. Op 30 juni trappen we Zomer op het Plein af op het Canadaplein! Vanaf die dag t/m 6 augustus kun je elke vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag genieten van prachtige concerten en spetterende shows. Zet de data dus alvast in je agenda, de programmering wordt later bekendgemaakt! Volg Zomer op het Plein op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn. 

Terugblik 2022
Vanaf 24 juni 2022 was het weer Zomer op het Plein! Elk weekend programmeerde Theater De Vest gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden genoot het publiek massaal van sprankelende shows en schitterende concerten op de zondagmiddagen. Er waren onder andere optredens van Giovanca, Karsu, Steffen Morrison, Joost Spijkers, Mell & Vintage Future, Tim Knol, Marlijn Weerdenburg, Carel Kraayenhof en vele anderen!

Zomer in De Mare
Van 28 mei t/m 19 juni 2022 was het ook weer Zomer in De Mare! In park de Rekerhout genoot jong en oud van prachtig straattheater en gezellige Picknickconcerten. Kijk hier voor een terugblik op dit vrolijke festival.

Gratis toegankelijk 
Zowel Zomer in De Mare als Zomer op het Plein zijn gratis toegankelijk. Vragen? Stuur een e-mail naar post@zomerophetplein.nl

Zomer op het Plein en Zomer in De Mare worden mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, Gemeente Alkmaar en Grand Café Klunder. Met dank aan Winkeliersvereniging De Mare, DOSS Event Support, alle vrijwilligers en andere betrokkenen. Programma Zomer in De Mare i.s.m. Theaterbureau HH Producties.