4 maart jaarlijkse Spellenbeurs in De Mare Nostrum

Op zaterdag 4 maart 2023 vindt de jaarlijkse Spellenbeurs Alkmaar weer plaats! Dit evenement is inmiddels een begrip in Alkmaar en omstreken voor liefhebbers van gezelschapsspellen en bordspellen. Tijdens de Spellenbeurs kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste spellen, maar ook met oude favorieten.

Er is voor iedere leeftijd wat wils. Er zijn simpele, snelle, uitdagende en strategische spellen om in alle rust uit te proberen. Ook Dungeons & Dragons, Flesh & Blood en Magic The Gathering liefhebbers kunnen bij ons terecht. Bovendien zijn er diverse standhouders, zoals de Spellentoren, aanwezig die spellen en accessoires verkopen. Dit jaar mogen wij ook nieuwe deelnemers verwelkomen als o.a. WaouW Outdoor Escape Games en Benki Games. Wil je met jouw winkel, product of dienst graag staan op onze gezellige Spellenbeurs? Dat kan! Ga naar onze website voor onze contactgegevens.

De Spellenbeurs Alkmaar vindt plaats op zaterdag 4 maart 2023 in De Mare Nostrum in Alkmaar. De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. We hanteren dit jaar een limiet van 400 bezoekers dus koop je tickets nu online voor €3,29 p.p. Voor meer informatie en het kopen van tickets, kunt u terecht op onze website www.spellenbeursalkmaar.nl of op onze social media kanalen. We hopen u allen te mogen verwelkomen op zaterdag 4 maart!