Alkmaarse wijnspeciaalzaken zien af van deelname aan Vini Amici

Wegens gebrekkige communicatie vanuit de organisatie.

”Helaas hebben wij, de wijnspeciaalzaken van Alkmaar, moeten besluiten niet langer deel te nemen aan Vini Amici, het nieuwe wijnevenement in de Grote Kerk op 17, 18 en 19 maart aanstaande.

De gebrekkige communicatie vanuit de organisatie heeft geleid tot dit besluit zo kort voor aanvang van het evenement. Naar nu pas blijkt, na uitvoerig doorvragen, zijn aard en invulling van het evenement fundamenteel anders dan in eerste instantie is voorgesteld aan de wijnwinkels. Daarnaast is er, zo kort voor het evenement, nog teveel onduidelijkheid over de praktische invulling.

De voor ons gewijzigde insteek van het evenement en de nog vele onduidelijkheden hebben het vertrouwen in de organisatie geen goed gedaan.

Het primaire idee van de wijnspeciaalzaken om, met een breed assortiment wijnen per glas, te laten zien wat er zoal voor moois op wijngebied te krijgen is in Alkmaar, kan zo niet worden uitgevoerd. In ieder geval niet op een manier waar wij achter kunnen staan.

We betreuren het ten zeerste dat we er niet uit zijn gekomen met de organisatie van Vini Amici en dat wijnliefhebbers, die reeds in het bezit zijn van toegangskaarten, teleurgesteld zullen zijn.”

Rootring Wijnen
Slijterij De Laat
Vino Veneto
WIJN. Alkmaar
Wijnhandel BeauVin
Wijnhuis Oudorp