Beperking, slechtziend of prothese: iedereen kan nu meedoen aan Alkmaar City Run by night

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt! De Heroes Run vindt, net als de Alkmaar City Run by night, plaats op woensdagavond 17 mei 2023 en is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. Het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of totaal iets anders. Jij bent welkom!

Het parcours van 800 meter is zo toegankelijk mogelijk gemaakt, waardoor ook jij kunt meedoen in Alkmaar! Je hebt een half uur de tijd voor 800 meter. Wil je niet alleen lopen, neem dan een buddy mee. Deze ontvangt geen startbewijs, maar mag wel deelnemen ter begeleiding. Deelname aan de Heroes Run kost € 5,-.

Samen met jouw begeleider en onze vrijwilligers gaan we richting de start op de Bagijnenstraat nabij het Kerkplein in Alkmaar. Na de start ga je via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je nagenieten van jouw inzet en prestatie.

Inschrijven
Inmiddels is al meer dan 60% van de startbewijzen verkocht voor dit Run & Swing evenement. De inschrijving is nog geopend t/m woensdag 3 mei of wanneer de deelnemerslimiet van 10.000 lopers is bereikt. Inschrijven kan via alkmaarcityrun.nl.