Cultuurpark de Hout zoekt vrijwilligers voor komende zomerse evenementen

De evenementen deze zomer kunnen alleen door Cultuurpark de Hout gerealiseerd worden met de hulp van talloze vrijwilligers. Hun enthousiaste inzet en energie zorgen mede voor de sfeer die Cultuurpark de Hout zo kenmerkt.

Het bestuur van de stichting, de programmeurs die de festivals organiseren, het PR-team, degenen die de inkoop voor de festivals regelen, de vrijwilligers die op de dag zelf helpen met op- en afbouw van het terrein, de techniek en de catering: iedereen doet dit geheel belangeloos.

Cultuurpark de Hout kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Zeker nu!
De Coronacrisis heeft een enorme impact gehad op de vrijwilligers van Cultuurpark De Hout. Het ontbreken van de festivals, en daarmee het contact en onderlinge verbondenheid zorgt er ook voor dat we onze teams willen gaan versterken. Daarom zoeken wij veel nieuwe enthousiaste medewerkers. Vul het formulier hiernaast in, en we nemen contact met je op.

Vrijwilligersmiddag zaterdag 15 april
Natuurlijk mag je ook gewoon kennis komen maken op de vrijwilligersmiddag. Daar luiden we nieuwe seizoen in en kan je jezelf inschrijven/ opgeven als vrijwilliger. Dat doen we samen met het huidige team vrijwilligers op zaterdag 15 april, van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8, 1813BH Alkmaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten we elkaar, de programmeurs, het bestuur en alle andere helpende handen. Je kunt je dan ook meteen inroosteren op de intekenlijst voor de festivals.

Er zijn weer wat leuke nieuwe ontwikkelingen, waar we graag over vertellen! En mocht je nog iemand weten die het ook leuk vindt om één of meerdere dagdelen te helpen met de festivals in de Hout, neem hem of haar gerust mee naar deze gezellige middag!

Tot 15 april!