Doneer Douwe Egberts waardepunten aan de voedselbank

Gedurende de maand december wordt de landelijke Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts Waardepunten inzamelen.

De Lions-club Alkmaar zamelt Douwe Egberts punten in voor de voedselbank in Alkmaar. Vorig jaar kwamen 1.145 pakken koffie naar deze Voedselbank na het ophalen en tellen van ruim een half miljoen waardepunten.

De pakken koffie is een prima aanvulling op de voedselpakketten die de Stichting Voedselbank in Alkmaar wekelijks samenstelt voor ca. 150 huishoudens met zo’n 450 volwassenen en kinderen.

De leden van de Lions-club uit Alkmaar roepen alle inwoners op om mee te helpen aan dit project. In de hele regio kunnen de DE-waardepunten worden ingeleverd bij de voedselbank in Alkmaar.

Voor afgerond 500 waardepunten geeft Douwe Egberts een pak koffie aan de Voedselbank. Inleveren kan tot en met de eerste week van januari 2023.

Op zondag 8 januari 2023 wordt de kerstactie afgesloten en worden de punten te geteld. De uiteindelijke opbrengst zal in februari bekend worden gemaakt.