Eerste Voor de Breek in 2023 in Wijkcentrum Daalmeer

Eerste Voor de Breek in 2023 vindt al vroeg in het jaar plaats en wel op woensdag 4 januari in Wijkcentrum Daalmeer. Deze bijeenkomst staat in het teken van ontspannen. Wouter en Claudia van Pitom Oefentherapie geven tips om tussen de zorgmomenten door even te ontspannen. Bijvoorbeeld door de nek te ontspannen of een korte massage. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl, 072 – 562 76 18 of rechtstreeks bij Wijkcentrum Daalmeer via sph@wijkcentrumdaalmeer.nl.

Voor de Breek start om 10.00 uur en is om 12.00 uur weer afgelopen. De bijeenkomst wordt geleid door Lynn Goesinne en Amber Supèr, sociaal pedagogisch hulpverleners van Wijkcentrum Daalmeer. Iedere Voor de Breek kunnen de deelnemers genieten van de zelfgemaakte appeltaart door de vrijwilligers van Wijkcentrum Daalmeer.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.