Expositie in Activiteitencentrum Het Vlijthof

De cursisten van schildergroep de organiseren in het activiteitencentrum in de Mare een expositie om hun werk te kunnen tonen. Zaterdag 22 april van 12.00 tot 17.00 uur in activiteitencentrum is iedereen welkom Het Vlijthof, Beneluxplein 1. 

Eens in de twee jaar organiseren de cursisten van een expositie. Deze keer in activiteitencentrum Het Vlijthof in winkelcentrum de Mare. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Stichting Activiteitencentrum 55+ Het Vlijthof

Het Vlijthof is een activiteitencentrum voor 55-plussers. Er worden zeven dagen per week diverse activiteiten georganiseerd. Gezelligheid staat in Het Vlijthof voorop en de vrijwilligers dragen daar zeker een steentje aan bij. Het Vlijthof heeft drie zalen en een horecaruimte (bar/foyer) met biljart die voor allerlei evenementen te gebruiken zijn. Het Vlijthof ligt aan de parkeerplaats aan de zuidkant van winkelcentrum De Mare . Het Vlijthof is ook goed bereikbaar met bus 3, halte Gezondheidscentrum De Mare.

Aanbod
Stichting Activiteitencentrum 55+ Het Vlijthof verhuurt ruimten aan verenigingen en clubs van 55-plussers. Zij zijn ook van harte welkom om iets te komen drinken. Verder worden activiteiten georganiseerd door Alkmaar Sport en Volksuniversiteit Alkmaar. Activiteiten in Het Vlijthof zijn: biljarten, bridgen, klaverjassen, koersballen, dansen, bewegen op muziek, keez wedstrijden, repair café, sacred dance, tekenen en schilderen. Twee ochtenden in de week is de Zilvermeeuw actief voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Daarnaast worden ook ruimten verhuurd voor vergaderingen, feesten en partijen, verjaardagen et cetera.

Lees meer op de website