Fit4lady opent haar deuren aan de Europaboulevard in de Mare

Op 31 december van 10.00-12.00 uur opent vrouwenfitnessclub Fit4lady haar deuren aan de Europaboulevard 322 in winkelcentrum De Mare. De leden sportten tot nu toe altijd in de Winkelwaard, maar vanaf zaterdag 31 december kunnen zij, maar ook alle andere vrouwen sporten in een nieuw onderkomen van Fit4lady Alkmaar.

Vrouwen fitter en gezonder maken
Fit4lady biedt trainingen die speciaal bedacht zijn door vrouwen voor vrouwen. Eigenaar Annemieke: “Wij weten hoe druk vrouwen zijn. In 30 minuten trainen vrouwen echt álle spiergroepen. Met 2 x 30 minuten sporten, worden vrouwen fitter, krijgen ze meer energie en bouwen ze aan een betere conditie. Dat is onze missie: vrouwen bewegen naar een gezonde en vitale leefstijl. Iedere vrouw kan hiermee instappen, ongeacht fitheid, conditie, leeftijd of gewicht. In een persoonlijk gesprek vooraf gaan we kijken welke doelen de vrouwen hebben en hoe we ze hierbij kunnen ondersteunen”.

Openingsaanbod
Fit4lady biedt voor alle vrouwen die de afwisselende kracht- en conditietraining willen proberen een unieke kans. Annemieke: “Kom een keer gratis meetrainen om te kijken of het bevalt. Je kunt het vervolgens 4 weken proberen zónder ergens aan vast te zitten voor maar € 45.”

Fit4lady Alkmaar is vanaf het nieuwe jaar 6 dagen per week geopend. Voor openingstijden en meer informatie: www.fit4lady.nl/clubs/alkmaar, bel/app met Fit4lady Alkmaar of kom langs!

Fit4lady Alkmaar
Europaboulevard 322
alkmaar@fit4lady.nl
06-30458207