G-Muziekfeest presenteert: Een gezellige “Lente Disco” voor mensen met een beperking

Lekker zingen, swingen en gezellig hebben! Dat kan allemaal bij G-Muziekfeest met DJ Snow en Co! G-muziekfeest organiseert maandelijks een feestje voor mensen met een beperking, en dankzij Wijkcentrum De Daalder is er elke 1e zaterdag avond van de maand een mooie grote ruimte beschikbaar waarin gedanst, gezongen en feest gevierd kan worden met de allerbeste, leukste, en gekste swing hits uit alle jaren samengesteld door DJ Snow en Co! Dus voor iedereen is er wel wat te dansen. Vorige maand was er een geslaagde “Paasfeestje” bij Wijkcentrum De Daalder.

Op zaterdag 6 mei er weer een leuk feestje. Op die avond is er een gezellige “Lente Disco”. Tussen 19:00 en 23:00 uur mag er dan heerlijk gedanst worden op de allerleukste meezing-liedjes. Ook kun je lekker mee blerren tijdens de karaoke! Kom jij ook gezellig langs met al je vrienden en vriendinnen?

We hopen jullie allemaal op zaterdag 6 mei te zien in Wijkcentrum De Daalder aan de Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar (naast het Cruyff courtin Daalmeer) “Lets Party!”

Entree bedraagt € 3,- per persoon (begeleider (eventueel) is gratis)