Gezondheidsmarkt op 11 juni a.s. bij Hortus Alkmaar

Zet het alvast in je agenda. Want gelukkig is corona voor de meeste mensen alweer een tijdje verleden tijd. Maar het blijft belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Hortus Alkmaar helpt je daar een handje bij. Op de Gezondheidsmarkt op 11 juni a.s. bieden standhouders advies voor een gezonde leefstijl, voedingssupplementen, thee, massages, etherische olie, yoga en nog veel meer aan.

Daarnaast is er een gevarieerd gratis programma van lezingen en workshops in de zaal van ons bezoekerscentrum. Dit programma is nog in ontwikkeling. Houd daarom de website in de gaten voor de meest actuele versie: https://www.hortusalkmaar.nl/events/gezondheidsmarkt-2023/

Deelnemers:
Learn2beyou – Monique Olie – Mindfulness – de kracht van gedachten
Leefstijlcoach – Bea Pols
Ingrid Bosch- van Straaten – Etherische olie
El Momo – Seksuele gezondheid en Taoïsme – Berteld Kok
Studio West – Yoga, biologische thee en kruidenkaarten – Geraldine Musch
Passie’s passie – edelstenen en leren sieraden
Sonja Slooten – creatieve producten
Ik natuurlijk – Ayurvedische Leefstijl en voeding
Wampie Pothast – Kindermassage (onder voorbehoud)

Ook leuk….
Voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s: schminken (€ 4,- per kind, betalen bij de schminkartiest) een massage voor volwassenen en kinderen (onder voorbehoud, in de achterste kas). Ons natuuravontuur: een Speurtocht voor kinderen door de tuin (€ 3,50 per kind) en het Kabouterpad voor de kleintjes (€ 3,- per kind). De kaboutermuts mogen ze houden.

Ben je klaar met leren, struinen en de tuin bewonderen? Dan is het heerlijk even uit te blazen op ons sfeervolle terras met biologische koffie, (verse kruiden) thee, sappen en smoothies. Of voor de (lekkere) trek een appeltaart of tosti.

Datum: zondag 11 juni 2023
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Entree: € 5,00 per persoon voor volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kinderen 13 t/m 18 jaar € 2,50.
Adres: Berenkoog 43, 1822 BH Alkmaar (bedrijventerrein Beverkoog)
Telefoon: 072 – 5669639
info@hortusalkmaar.nl