Alkmaar / Uitgaan · 13 oktober 2023

Het seizoen van Happy Dance begint weer bij Wijkcentrum De Oever

Op zaterdag 14 oktober is het tijd om te feesten, want dan begint het seizoen van Happy Dance Alkmaar! Elke 2e zaterdag van oktober tot april, tussen 20.00 uur en 23.00 uur, transformeren we in een bruisende discotheek.

De toegangsprijs bedraagt slechts €10,-, en onze bezoekers variëren in leeftijd van 40 tot 60 jaar. Al meer dan 20 jaar zijn we een gevestigde naam in Alkmaar en omstreken!

Stap terug in de tijd en beleef een authentieke Discotheek Danceparty, net zoals in de jaren 80, nu met DJ Karin en DJ Ron aan het roer. We nemen je mee op een muzikale reis, variërend van Soul en Funk tot Alternatieve pop, en van House en Trance tot Arabic en Wereldmuziek – je vraagt, wij draaien!

Onze danszaal is sfeervol ingericht met speelse lichteffecten die je laten opgaan in de muziek. Tijdens het dansen kun je terecht bij de Praattafel voor heerlijke hapjes, en aan de bar hebben we een ruime keuze aan dranken.

Mis onze aankomende evenementen niet: de eerste Happy Dance van het seizoen vindt plaats op 14 oktober, gevolgd door een nieuwe editie op 11 november. En je kunt zelfs verzoeknummers indienen via https://bit.ly/3KBBAKQ!

Dus kom en laat je helemaal gaan op Happy Dance Alkmaar!

error: Content is protected !!