Koningsnacht en Koningsdag in Alkmaar: Check hier wat er allemaal te doen is!

Alkmaar kleurt weer helemaal oranje op 26 en 27 april! Gezellig rondstruinen op de vrijmarkt, een lekker drankje doen en genieten van muziek en feesten op verschillende locaties in het mooie centrum van Alkmaar.

Alkmaar start om 18.00 uur op de Platte Stenenbrug met de wel bekende DJ René Verkerk van Radio 10. Lekker dansen op heerlijke muziek, en ook komt de band Trots vanaf 19.30 uur even langs voor een top optreden. Het Waagplein kennen wij niet anders als een “feestmagneet” tijdens de avonduurtjes. Dan is QMUSIC The Party met 4 uur lang foute muziek de baas. En op het Hofplein zullen Team Rush Hour, SNCHS, Dj DNS en William West aanwezig zijn om er een feestje van te maken. De Paardenmarkt mogen wij ook niet vergeten, daar zijn diverse helden uit de dance scene en de Koningsnacht bij Mooij en Pluim op Ritsevoort brengt naast een dj de band “Familie de Bruyn”.

Op Koningsdag zelf is er op het Kerkplein een leuke kinderkermis, en natuurlijk de markt die in en rondom het centrum te vinden is met leuke hebbedingetjes! Op de Platte Stenenbrug om12.00 uur gaat een DJ los met lekkere muziek en om 14.30 uur treedt de band Boomerang op. Walter Looks, Martijn Freshfield, DJ DNS, Mr. J Karet en Frenky FrizzanteKom staan op Koningsdag op het gezellige Hofplein en op de Paardenmarkt kun je weer lekker los tijdens Gramdioze Koningsdag met DJ Robertjan Wille.

Rene Karst, Hugo Joss & MC Den° en Sweet Le Freak zijn die middag live te zien op het Waagplein. Bij het AZ Stadion is er ook een groot evenement met daar vind je o.a De Alkmaarse Boef, Charley Lownoise, Kraantje Pappie, Maan Nicky Romero, Sam Feldt en Snelle.

Kortom één groot feest in Alkmaar en zeker de moeite waard om langs te komen! Wij wensen je namens de redactie van Streekradio Alkmaar heel veel dansplezier met heerlijke borrels!

Kijk voor de complete Koningsnacht en -dag programmering plus de extra dienstregelingen van Connexxion op www.koningsdag-alkmaar.nl en volg de social media kanalen van @alkmaarprachtstad.