Magie van licht, vuur en theater tijdens Wonderlicht Alkmaar

Wonderlicht is een magische avondwandeling over het historische Bolwerk. Lopend langs bakens van vuur word je verrast door (inter)nationale straattheateracts, lichtinstallaties en vuurspektakel.

Dwaal door het betoverde bos, zie water dansen en laat je verrassen door een unieke projectie op de Molen van Piet. De route eindigt op het Canadaplein, waar het sfeervol verlichte festivalhart zich bevindt.

Onder het genot van hapje en een drankje kan je luisteren naar live muziek of schuif je aan bij een vuurschaal om zelf marshmallows te smelten!

Een wonderlijke winter belevenis voor jong en oud!

PRAKTISCHE INFORMATIE
DATA WONDERLICHT:
17, 18 en 19 februari 2023

OPENINGSTIJDEN FESTIVALHART
17:30 – 23:00

OPENINGSTIJDEN WANDELING
De eerste wandeling start om 18:00 en de laatste om 22:00.

Vanaf 18:00 start de wandeling elk kwartier. Er is een maximumaantal tickets per kwartier beschikbaar. Wil je zeker zijn van een ticket op een bepaalde tijd, dan kan je het beste online reserveren op wonderlicht.nl

TICKETS ONLINE*
Volwassenen €6,50
Kids t/m 6 jaar €2,00
* Administratiekosten €1,50 per bestelling

TICKETS AAN DE KASSA
Volwassenen €9,00
Kids t/m 6 jaar €2,00

Het festivalhart op het Canadaplein is gratis toegankelijk.

DE ROUTE
De route neemt je mee over het historische bolwerk van Alkmaar en eindigt op het Canadaplein, waar het sfeervolle festivalhart zich bevindt.
Zowel het festivalhart als de gehele route zijn rolstoelvriendelijk.

PROGRAMMA
Wonderlicht biedt een uiteenlopend programma met straattheater, lichtinstallatie, vuurspektakel en een reis door de geschiedenis van het bolwerk. In het festivalhart kan je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van akoestische live muziek, of plaatsnemen bij een van de vuurkorven om zelf marshmallows te smelten!

Kijk voor meer informatie over Wonderlicht, het programma en ticketverkoop op de website www.wonderlichtalkmaar.nl