Meisjes (12 en 13) uit Alkmaar vermist

Update: Het 12-jarige en 13-jarige meisje uit Alkmaar die sinds vrijdag vermist werden zijn terecht. Dat meldt de Politie Eenheid Noord-Holland zaterdagavond op Twitter.

„Zij worden herenigd met hun familie. Wij danken iedereen die heeft uitgekeken naar de meisjes”, meldt de politie.

De 12-jarige Hafsa en de 13-jarige Abigail uit Alkmaar worden vermist sinds vrijdagochtend. Het is onbekend waar de meisjes heen zijn gegaan, mogelijk bevinden zij zich in Noord-Brabant.

De twee meisjes zijn vriendinnen van elkaar en zijn lichtgetint. Het 12-jarige meisje heet Hafsa. Ze vertrok gisterochtend rond 8.00 uur richting het Jan Arentszcollege, maar is daar nooit aangekomen. Wel is ze rond 8.30 uur nog gezien bij de bibliotheek Kennemerwaard in De Mare.

Hafsa is ongeveer 1,65 meter lang, heeft een tenger postuur en zwart haar. Ze draagt een bril, had gisteren een donkergroene jas met capuchon en bontkraag aan en heeft een zwarte rugtas bij zich. Hafsa’s familie

Het meisje van 13 heet Abigail. Ze is iets kleiner (ca. 1,60 meter) dan Hafsa, heeft lang zwart haar en is ook tenger. Ze droeg gisteren zwarte kleding, waaronder een lange jas. Verder heeft ze een zwarte tasje bij zich en draagt zwart-wit geblokte schoenen. Ook zij is sinds gisterochtend niet meer gezien.

Heeft u informatie over deze vermissing Bel de politie op 0900-8844 of 0800-6070 of bel misdaad anoniem op 0800 7000.