Parkfestival Yes In My Backyard opent kaartverkoop

Van 18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren) organiseren Karavaan en Podium Victorie de derde editie van het zomerse festival Yes In My Backyard.

Het Victoriepark in Alkmaar wordt omgetoverd tot een prachtig festivalterrein, met tentjestheater, livemuziek, straattheater, foodtrucks & drinks. Zodra je het terrein op komt is er van alles te beleven op het gebied van theater en muziek. Zo kun je bijvoorbeeld luidkeels meezingen met een sing-a-long, je beste moves uit de kast trekken tijdens een silent disco en ontdek je in tentjes mooie theatervoorstellingen, steengoede livemuziek en optredens voor de hele familie. Je kunt ook neerstrijken op een van de prachtig gelegen terrassen, met een heerlijk speciaalbiertje en / of een hapje eten van een van de foodtrucks.

Hoe werkt het?
Bestel van te voren voor slechts 5 euro je festivalbandje waarmee je toegang krijgt tot het gezellige festivalhart waar van alles te doen is. Op het terrein koop je muntjes waarmee je eten en drinken kunt halen bij de foodtrucks. Ook kun je hiermee toegang krijgen tot de festival tentjes, waar je muziek of bijzondere voorstellingen kunt beleven.

Kijk voor alle updates en het programma op www.yesinmybackyard.nl

Het muziekprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.