Popweekend Dijk & Waard 2023

Popweekend Dijk & Waard keert dit jaar weer terug in Heerhugowaard op de IJsbaan in ’t Kruis. Met dit jaar optredens van onder andere The Dirty Daddies, Broederliefde, Mart Hoogkamer, Bizzey en Wolter Kroes. De kaartverkoop begint woensdag 1 februari om 19.00 uur via www.popweekenddijkenwaard.nl

Barcode XXL

Dit jaar op de vrijdag, de tweede editie van BARCODE XXL. Nog groter, meer spektakel en confetti dan de vorige editie, maar wel met de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent. Naast Broederliefde, Team Rush Hour en Bizzey komen onder andere Jasha Rudge, K-Liber en Partysquad naar de IJsbaan in Heerhugowaard.

Crossband

Na het succes van vorig jaar kunnen we natuurlijk niet om deze toppers heen. Een optreden in bijna hun eigen achtertuin is bijzonder en uniek. Op veler verzoek speelt de legendarische band in zijn originele bezetting en zullen alle bekende klassiekers weer langskomen.

Wat is Popweekend Dijk & Waard?

Popweekend Dijk & Waard is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis. Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende dj’s en artiesten en een fantastische sfeer.

Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn te koop vanaf woensdag 1 februari via www.popweekenddijkenwaard.nl.

Bekijk het event in onze Uitagenda!