Rollatorrace op 7 juni in Alkmaar: Een levendige en gezellige ochtend voor alle rollatorgebruikers

Sport Vitaal en Doesgoed slaan de handen inéén en organiseren op woensdag 7 juni een rollatorrace. Dit unieke evenement biedt rollatorgebruikers van alle leeftijden de kans om deel te nemen aan verschillende afstanden, waaronder de 200, 400, 800 en 1200 meter ‘races’. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven op de 400-meterbaan in sportcomplex De Meent, door burgemeester Anja Schouten. Aanmelden kan via mail sportvitaal@alkmaarsport.nl of telefonisch via 06-28510517.

Naast de rollatorrace met verschillende afstanden zijn er nog tal van andere activiteiten te bezoeken door deelnemers en geïnteresseerden. Zo is er bijvoorbeeld een rollator-wasstraat, hier krijgen de rollators een welverdiende opfrisbeurt. Maar er is ook een APK-station aanwezig, boccabal, ‘pimp my rollator’ en natuurlijk ontbreekt de koffie met wat lekkers niet.

“Het is een geweldige gelegenheid om mensen samen te brengen, hen aan te moedigen om actief te blijven en te laten zien dat het leven naast de rollator ook vol plezier en avontuur kan zitten. We zijn vereerd dat burgemeester Anja Schouten het startschot zal geven en we verwachten dat het een onvergetelijke dag wordt,” aldus Mirjam van der Welle, projectcoördinator bij Sport Vitaal

De rollatorrace op 7 juni is gratis toegankelijk, aanmelden kan via sportvitaal@alkmaarsport.nl of via 06-28510517. Dus als u een rollator heeft, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. De race start om 10.00 uur in sportcomplex de Meent in Alkmaar (inloop 09.30 uur).