Safe standing populair | AZ introduceert wachtlijst

De safe standing-vakken W en X1 zijn populair onder de fanatiekere fans. AZ heeft bemerkt dat meerdere AZ-supporters met toegangsbewijzen voor andere vakken toch plaats nemen op deze safe standing-vakken. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties vanwege overcrowding. AZ verzoekt daarom dringend aan alle fans plaats te nemen op de plek die op het toegangsbewijs of de seizoenkaart vermeld staat.

AZ zal op de safe standing-vakken W en X1 maatregelen gaan nemen waardoor een betere controle op de toegang tot deze vakken mogelijk wordt. Supporters met toegangsbewijzen voor andere vakken zullen geen toegang meer krijgen tot deze vakken.

Wachtlijst
AZ heeft daarnaast ook besloten een wachtlijst voor de safe standing-vakken te introduceren. Alle AZ-fans die nog geen seizoenkaart hebben op de safe standing-vakken kunnen zich tot en met 10 april 2023 aanmelden voor deze wachtlijst. Geef je hier op voor de wachtlijst.

Gezamenlijk
Wil je samen met andere AZ-fans met een seizoenkaart op deze vakken plaatsnemen? Koppel dan eerst alle accounts en meld je vervolgens samen aan voor de wachtlijst. Op deze wijze kan iedere AZ’er zich inschrijven voor één van die felbegeerde plekken die voor het nieuwe seizoen vrijkomen op de vakken W of X1. De vrijgekomen plaatsen zullen bij een loting worden verdeeld zodat iedere AZ-fan evenveel kans maakt.