Alkmaar · 8 juli 2024

Sweco opent nieuwe, duurzamere locatie in Alkmaar

Sweco opent nieuwe, duurzamere locatie in Alkmaar

Sweco is verhuisd naar een nieuwe, inspirerende en vooral ook duurzamere locatie in Alkmaar. Het nieuwe kantoor is te vinden op de vijfde verdieping van gebouw Torenburg, aan de Kruseman van Eltenweg 1. Het nieuwe Sweco-kantoor heeft een ideale ligging vlakbij het station en aan de rand van het stadscentrum.

Al een tijdje was Sweco op zoek naar een nieuwe plek in Alkmaar, met meer voorzieningen die beter aansluiten bij onze missie om de samenlevingen en steden van de toekomst te ontwerpen en ontwikkelen. Die plek is nu gevonden, want dit hoogwaardige kantoorgebouw in een levendige omgeving, is de perfecte en duurzamere volgende stap.

De kenmerken van het Alkmaarse stationsgebied, levendig en divers, zijn ook terug te zien op de werkvloer. Het hergebruik van bestaand meubilair in een nieuw jasje, het toepassen van duurzame ontwerpen van Nederlandse ontwerpers en het gebruik van voornamelijk circulaire materialen dragen bij aan een minimale ecologische voetafdruk.

Vanaf vandaag is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie van Sweco aan de Kruseman van Eltenweg 1 (verdieping 5), 1817 BC in Alkmaar. Ook is er nog een officiële opening van het nieuwe kantoor. Die vindt plaats op 24 oktober met klanten en relaties.

error: Content is protected !!