Verlengen parkeervergunningen en abonnementen vanaf 16 maart

Vanaf donderdag 16 maart kunnen vergunninghouders en houders van garageabonnementen of andere parkeerproducten hun abonnement of vergunning verlengen. Iedereen die een parkeerproduct heeft bij de gemeente Alkmaar, krijgt hiervan ook persoonlijk bericht.

Het vergunningjaar voor parkeervergunningen, abonnementen en andere parkeerproducten loopt van 1 mei tot en met 30 april. Heeft u een vergunning of abonnement (of een ander parkeerproduct)? En wilt u daar het komende vergunningjaar ook gebruik van maken? Dan kunt u dat eenvoudig regelen via het digitale parkeerloket van P1, de organisatie die de parkeerzaken voor de gemeente regelt.

Komt u liever bij ons langs om de verlenging te regelen? Maak dan een afspraak bij het Servicepunt Parkeren. U kunt zelf een tijdstip kiezen dat u goed uitkomt. Wij ontvangen u dan graag aan het Mallegatsplein 8 (onder het Stadskantoor).

Komt u er niet uit? Bel dan met de medewerkers van het Servicepunt Parkeren. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 088-1261433.