Alkmaar / Streekagenda · 27 juni 2024

Zomer op het Plein 28 t/m 30 juni: een weekend bomvol muziek op het Canadaplein

Zomer op het Plein 28 t/m 30 juni: een weekend bomvol muziek op het Canadaplein

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni kan op het Canadaplein in Alkmaar weer genoten worden van vele muzikale optredens.

Teun van den Elzen (VRIJDAG)

Een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret komt naar het Canadaplein. Teun van den Elzen zoekt, bewapend met vlijmscherpe grappen, naar het antwoord op de vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Een debuutvoorstelling over seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen.

TRUUS, Het Ballet ( ZATERDAG)

TRUUS, Het Ballet.

‘Als je kunt helpen, moet je helpen.’
Dat was het motto van de in Alkmaar geboren verzetsvrouw Truus Wijsmuller-Meijer.

Kom kijken en luisteren naar Balletschool Attitude en Schagens Harmonie die je, in samenwerking met Stichting Truus Wijsmuller-Meijer, kennis laten maken met deze bijzondere vrouw en het Alkmaar van haar jeugd.

The LSB Experience (ZATERDAG)

Ook The LSB Experience laat van zich horen. Van Crosby, Stills & Nash, James Taylor, The Eagles en Jackson Browne tot The Beatles, Crowded House en The Beach Boys. Liedjes met kop en staart, vocaal sterk en met lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een heerlijke zaterdagmiddag.

SYA (ZATERDAG)

Spatzuivere, meerstemmige harmonieën verpakt in een verrukkelijk luisterconcert. De drie zangeressen van SYA hebben een voorliefde voor country en folk, zingen hun eigen repertoire en laten pareltjes als Vincent van Don McLean en Don’t Stop van Fleetwood Mac de revue passeren. Geniet mee tijdens ‘A Bright Starry Night, Part II’.

Talentstage met Blaudzun (ZATERDAG) / (ZONDAG)

i.s.m. Inholland/Conservatorium Haarlem

De studenten van het Inholland Conservatorium Haarlem treden in spetterende ensembles op tijdens het Talentstage. Voor het slotoptreden selecteerde Blaudzun uit deze getalenteerde studenten zijn eigen begeleidingsband. Met zijn markante stem brengt hij, samen met deze gelegenheidsband, een fijne mix van indie rock, pop en poëtische teksten.

Meer info over de tijden lees je terug via: https://theaterdevest.nl

error: Content is protected !!