Mama’s & Papa’s-project in Meereboer        

In Zaal Meereboer in Oudorp zal vrijdagavond 14 april livemuziek van het Mama’s &  Papa’s-project  te horen zijn. Twee mannen en twee vrouwen en een geweldige band zullen er de beste nummers van the Mama’s & the Papa’s zingen en spelen.

Nadat Gé Ankoné in 2016 het succesvolle Crosby, Stills, Nash-project en in 2019 het Beach Boys&Girls-project had afgerond, ging hij op zoek naar een nieue uitdaging. Dat werd de muziek van the Mama’s & the Papa’s.

Heerlijke muziek uit de jaren zestig, met de bekende nummers, zoals “Monday Monday” en “California Dreaming”, maar ook wat minder bekende nummers zoals “Dedicated to the one I love”, “Twelve Thirty” en nog veel meer.

En dat alles natuurlijk met de karakteristieke meerstemmige zangpartijen.

Met Margo Kos, Martin Uijldert en Els van Dijck maakte hij het viertal compleet. Vanaf januari 2022 klonk er vierstemmige muziek in huize Ankoné. Na de zomer werd de band samengesteld. Cas Himmelreich op keyboard en Jacques Kueter op drums (indertijd al van de partij bij het Beach Boys-projec) doen nu ook weer mee. Bassist John Oudejans en gitarist Friso Schoone maken deze “Wrecking Crew” compleet.

Tussen de nummers door zal Gé ook nog interessante wetenswaardigheden over het wel en wee van the Mama’s & the Papa’s vertellen.

Misschien kun je deze avond niet en wil je het toch graag een keer  meemaken. Stuur dan een mailtje, dan krijg je bericht waar en wanneer er een reprise zal zijn.

Ieder die dit feest mee wil maken, komt natuurlijk vrijdagavond 14 april naar zaal Meereboer in Oudorp!  Dit wil je niet missen!  

datum                     vrijdag 14 april 2023

zaal open:              19.30 uur

aanvang concert:     20.15 uur

locatie:                   Zaal Meereboer, Herenweg 81, Oudorp/Alkmaar

entree:                    €12,50, incl consumptie

reserveren:             ge.ankone@ziggo.nl

informatie:             06- 13238437