VV Dijk en Waard is een feit

De Nieuwe voetbalvereniging VV. Dijk en Waard is sinds afgelopen middag 22-05-2023 15.40u officieel vastgelegd bij de notaris.

Om 15.25u verzamelde drie van de zes bestuursleden zich bij Appel Notarissen in Obdam. Thorsten Hopman benoemd als voorzitter, Wendy Hopman-Hegeman als vice-voorzitter en Noor van Nugteren als penningmeester waren van de partij.

Na de uitleg van notaris Gwendolyn Vis-van Truijen, die de akte voorlas, was het tijd om te tekenen.

De vraag van de notaris hoe we zo bij dit idee kwamen was een kleine uitleg eigenlijk wel op z’n plaats.

Afgelopen februari werd de stekker uit de voormalige voetbal Vereniging SV-WMC getrokken omdat er niet genoeg financiële middelen meer waren. Na 4 jaar als vrijwilliger gewerkt te hebben bij de voormalige club besloten zowel Thorsten als Wendy gezamenlijk hier wat mee te doen. Dit omdat de club en z’n leden hun toch aan het hart ging.

Diverse sponsoren werden gezocht, (bouwbedrijf Holdorp, Richard Pater Tegelwerken, Comfortkasten.nl, Snow en Co musicevents en ook dit radiostation Streekradio Alkmaar en nog vele andere) en deze zeiden toe hun sponsoring door te zetten bij de nieuwe club. Of als nieuwe sponsor zich te willen binden aan VV. Dijk en Waard.

Met dit achter de hand werd de stap naar de gemeente Dijk en Waard genomen en al snel moesten ze een plan inleveren. Nadat dit plan was ingeleverd kwam er al snel een gesprek met wethouder John Does van sport en cultuur en beleidsmedewerker sport en cultuur Luke Mulder. In dit gesprek kwam de wens vanuit de gemeente naar voren dat ze graag op het sportterrein De Vork toch wel weer een voetbalvereniging terug wilden zien, en dat wij daarin met ons plan een goeie invulling in konden zijn. En dus kregen we de go vanuit beide heren om hiermee aan de gang te gaan.

Dit deden we met liefde wat resulteerde in het onder tekenen van de door de KNVB goedgekeurde notariële akte en VV. Dijk en Waard is geboren.

Het bestuur ziet er als volgt uit:

Thorsten Hopman (voorzitter), Wendy Hopman-Hegeman (vicevoorzitter), Noor van Nugteren (penningmeester) Marcel Groote Wolhaar (bestuurslid G-coördinator), Joni Anders (Bestuurslid Bar-coördinator), Jeroen Stolk (wedstrijdsecretariaat/scheidsrechterscommissie)

hebben heel veel zin en motivatie om hier een hele leuke, gezellige club van te maken. Waarin iedereen welkom is, wil je je aanmelden als lid, stuur een mail naar info@vv-dijkenwaard.nl, wil je vrijwilliger worden mail dan ook naar hetzelfde email adres alleen dan even als onderwerp vermelden Vrijwilliger.