Egmond aan den Hoef · 25 juni 2024

Nog snel even kijkje achter de schermen nemen bij het Slotkwartier

Nog snel even kijkje achter de schermen nemen bij het Slotkwartier

De restauratiewerkzaamheden zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44. Komt u ook een kijkje nemen?

Kijkje achter de schermen op 17 juli 2024

Wij nodigen u uit voor het inloopmoment op woensdag 17 juli.

  • Ontvangst is bij Huys Egmont. 
  • Om 15.30 uur opent wethouder Ernest Briët officieel het kijkje achter de schermen door aannemer Pronk te bedanken voor alle restauratie-inspanningen en Brouwerij Egmond veel succes te wensen met het vervolg.
  • Van 15.45 tot 17.30 uur zijn er rondleidingen door de panden om de restauratiewerkzaamheden uit eerste hand te zien. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen aan aannemer Pronk en medewerkers van de gemeente Bergen. 

Toekomst van het Slotkwartier

De gemeente maakt het Slotkwartier tot een aantrekkelijk verblijfsgebied voor bewoners en toeristen; een locatie waar ‘hét’ gebeurt in Egmond aan den Hoef.

De brouwerij en bestaande cultureel-maatschappelijke initiatieven, zoals het kleinkunstpodium van Stichting Hafre, maken van het gebied een herkenningspunt, ontmoetingsplek en multifunctioneel verblijfsgebied. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de voortgang van het project? Dan kunt u terecht op de speciale projectpagina op onze website. Op deze pagina vindt u informatie, updates en nieuws over de restauratie van het Slotkwartier, zoals een maandelijkse fotoreportage van de voortgang.

error: Content is protected !!