Egmond aan Zee / Streekagenda · 29 juni 2024

Inschrijving geopend voor tiende editie Fjoertoer Egmond

Wederom recordaantal inschrijvingen Fjoertoer Egmond

Op vrijdag 29 of zaterdag 30 november 2024

Het thema van de Fjoertoer Egmond 2024 is Fjoertoer Fiesta! Le Champion brengt in de koude novembermaand de Spaanse zon naar de de Egmonden en Heiloo. Geniet tijdens de tiende editie van een avond vol salsa, tropical twists en fiesta like there is no mañana! Zet je sombrero op en dans samen de Fjoertoer Flamenco.

Tijdens de Fjoertoer Egmond kun je genieten van drie prachtige routes. 20, 16 en 12 km. Ook organiseert Le Champion de vertrouwde Family Fjoertoer van 6 km, speciaal voor jonge kinderen.

Full Fjoertoer Experience
De Fjoertoer Egmond zorgt voor indrukwekkende licht kunstwerken en verrassende acts langs de route. Wil jij van de Full Fjoertoer Experience genieten en meer dan 50 kunstwerken zien onderweg? Kies dan voor de 20 km. De organisatie dompelt je volledig onder in de Fjoertoer sferen die nog lang na zullen borrelen. Een unieke ervaring, die je nergens anders zo zult ervaren.

Wil jij liever iets korter wandelen? Dan kun je kiezen voor routes over 16 en 12 km. Je treft hier iets minder acts, maar zult evengoed verwend worden onderweg. Inschrijven kan op: https://www.fjoertoeregmond.nl/

error: Content is protected !!