2 juni: KinderBeestFeest komt er weer aan!

Vrijdag 2 juni a.s. wordt voor de 22e keer het KinderBeestFeest georganiseerd. Het feest wordt georganiseerd door Stichting KinderBeestFeest in samenwerking met ARTIS, diverse instellingen en instanties.

Het KinderBeestFeest is een uniek feest voor kinderen in Noord-Holland, Flevoland en Leiden met een handicap of zorgbehoefte.
Samen met hun ouders, broertjes en zusjes worden zij door ziekenhuizen en instellingen uitgenodigd voor een exclusieve avondopening in ARTIS.

Tijdens het KinderBeestFeest staat een grote groep enthousiaste vrijwilligers klaar om de gasten een kosteloze, zorgeloze en vooral onvergetelijke avond te bezorgen.

Met diverse hulpverlenersvoertuigen worden de gasten op een unieke manier vervoerd. Onder leiding van politiemotoren gaan meer dan 300 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, en het Rode Kruis op weg om de kinderen naar ARTIS te brengen.

Ook worden bootjes van de Reddingsbrigade ingezet. Het motto van het KinderBeestFeest is: ‘Niets aan de hand, maar ga wel aan de kant!’ Wie op deze vrijdagavond de colonnes hulpverleningsvoertuigen in Amsterdam ziet rijden, hoeft dus niet te schrikken of een alarmnummer te bellen.

Om 17.30 uur gaat de poort van ARTIS officieel open voor de KinderBeestFeest-gasten. Omdat het een besloten feest is, is er dan alleen toegang met een speciaal KinderBeestFeest-polsbandje.

Meer informatie: www.kinderbeestfeest.nl en www.facebook.com/kinderbeestfeest.

Foto: aangeleverd