BVNL start campagne in Hoorn!

BVNL Noord-Holland presenteert, “Aangenaam, BVNL, Let’s Connect”. Op 17, 23 en 24 februari 2023 organiseert BVNL Noord-Holland onder de titel:

“Aangenaam,…. BVNL, Let’s Connect…..”
Op diverse plekken in Noord-Holland een politiekcafe. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met een aantal kandidaten van de lijst voor de Provinciale Staten verkiezingen en de Waterschapsverkiezingen, en hun het vuur aan de schenen leggen met uw prangende vragen aangaande alles wat er in de provincie Noord-Holland speelt.

De eerste avond zal plaatsvinden op 17 februari.
Vanaf 19:30 bent u welkom in Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn. Er is dan gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met de aanwezige kandidaten.

De tweede gelegenheid om onze kandidaten in actie zien is op 23 februari. Om 19:30 uur zullen de deuren van Palmbeach Julianadorp aan de Zanddijk 255 te Julianadorp openen.

De derde gelegenheid zal plaatsvinden op 24 februari in Wijkcentrum De Daalder, Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar. Ook hier bent u vanaf 19:30 van harte Welkom, en zal de koffie klaarstaan.

Om 20:00 uur zal de avond starten om uiteindelijk rond 22:00 uur onder het genot van een drankje de avond af te sluiten. Entree is gratis. Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen ter beschikking staan, dus vergeet u niet in te schrijven op de website, www.bvnl.nl

Wij hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen en samen met een fantastisch gevoel deze verkiezingen in te gaan.

Namens onze lijsttrekker,

Ennio Senese