Diverse bedrijven slaan de handen ineen voor duurzame arbeid en een groene toekomst

Duurzaamheid, carrièrekansen en mens en natuur met elkaar verbinden dat is wat de bedrijven Herenbos, TRI, GGZ Noord-Holland-Noord, Donker Groep, HOEK, Krinkels, het WSP Noord-Holland-Noord en diverse opleiders voor ogen hebben tijdens Groen is Nu in 2023. 23 februari was de aftrap met een aantal bedrijven op het evenemententerrein van de GGZ te Heiloo. Over precies een maand zal op dit terrein Hét groen evenement plaatsvinden tijdens Groen is Nu!

Groen is Nu!
In 2020 was de laatste Groen is Nu! Inmiddels is er veel veranderd. Thema’s als duurzaamheid en groen krijgen steeds meer aandacht. Groen verbetert het milieu, zorgt voor een rijke biodiversiteit, vermindert luchtvervuiling en is essentieel voor mens en dier. Op 23 maart 2023 laten o.a. bovenstaande bedrijven de diversiteit binnen het groenvak zien en is er vooral ook ruimte om zelf dingen te beleven en te ondernemen. Want die groene toekomst, die is NU!

Omgekeerd solliciteren
Tijdens de derde editie van Groen is Nu! is er naast demonstraties, workshops en lezingen de mogelijkheid om deel te nemen aan het omgekeerd solliciteren. Bij omgekeerd solliciteren zijn de rollen eens omgedraaid. Bezoekers beslissen met welke bedrijven ze in gesprek gaan. Tijdens het evenement presenteren de deelnemende bedrijven zich in een korte pitch. Zo kunnen bezoekers in korte tijd de verschillende bedrijven leren kennen en beslissen waar de interesses liggen.

Data en locatie
Groen is Nu! vindt plaats op 23 maart 2023 van 13.00 tot 19.00 uur. De locatie is het GGZ-terrein, Bullaan 2 te Heiloo.

Aanmelden
Aanmelden voor Groen is Nu! kan via https://herenbos.nl/groen-is-nu-2023/