Kom Binnen bij Bedrijven Dagen’ in Noord-Holland Noord

In de week van 20 t/m 25 maart 2023 zijn de ‘Kom Binnen bij Bedrijven Dagen’ in Noord-Holland Noord. Ruim 150 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. 

De ‘Kom Binnen bij Bedrijven Dagen’ (KBBBD) zijn dé gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Noord-Hollandse organisaties.

Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn.  Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. 

Maar het is ook een mooi moment voor ondernemers om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Tijdens de vorige editie in 2022 openden 144 ondernemingen hun deuren. 

Gezamenlijk ontvingen zij zo’n 3.500 bezoekers. De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Ben je werkzoekend, op zoek naar een stage of nieuwe carrière? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar dat ene bedrijf bij jou om de hoek? Meld je dan nu aan via www.kbbbd.nl. 

Daar vind je een overzicht van alle bedrijven die meedoen. Alle branches zijn vertegenwoordigd, dus voor ieder wat wils. Bedrijven kunnen zich nog tot 15 maart aanmelden.

Ieder bedrijf ontvangt na aanmelding een toolkit met daarin diverse middelen om aandacht te geven hun aan deelname. Bedrijven kunnen zich met hun eigen profiel en programma registreren. 

Een bedrijf bepaalt zelf welke dag of dagen bezoekers welkom zijn. Dat kan een uurtje zijn, maar ook een vrije inloop gedurende de hele week. 

Foto: Hotel the Fallon Alkmaar (aangeleverd)