7 mei Woodlands Festival @ ijsbaan Bergen

Live muziek, Dance, theater, mode, kunst, lekker biologisch eten en nog veel meer. Dat is wat het Woodlands festival aanbiedt, maar wat het is, is een avontuurlijke wandeling over het Woodlands terrein waar alle zintuigen worden geprikkeld. Een springplank voor lokaal talent en een cultureel Bergens paradijs voor bezoekers. “Als je hier eenmaal bent, wil je nooit meer naar huis…”.

Het festival wordt door een breed publiek, warm gedragen door zijn inspirerende en eigentijdse sfeer. Creatief talent krijgt hier de ruimte om op alle vlakken hun kunsten te vertonen. Van de opzwepende beats van de Dance area tot de intimiteit van de singer/songwriters bus. Er zijn knallende bands, theatrale acts, beeldende kunstenaars aan het werk en talloze kinderactiviteiten. Zo smelt alles samen tot een uniek festival en een onvergetelijke dag. Woodlands stroomt over en staat te springen om de liefde te verspreiden.

Woodlands Festival 2023 vindt plaats op 7 mei, van 13:00 tot 23:00, op het terrein van de Berger IJssport Vereniging aan de Oudtburghweg in Bergen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.woodlandsfestival.nl