Koedijk / Streekagenda · 28 september 2024

Happy Feeling Beurs in de Rietschoot

Happy Feeling Beurs in de Rietschoot

Dit is de vierde keer dat de Happy Feeling Beurs in  samenwerking met ontmoetingscentrum de Rietschoot in Koedijk wordt georganiseerd.

Op de Happy Feeling Beurs zal het welzijn, in de breedste zin van het woord, centraal komen te staan. Wij richten ons op de complementaire aanpak, die bijdraagt aan het herstel en welbevinden van de mens, op zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied.

De Happy Feeling Beurs wordt een open en ongedwongen plek waar de bezoeker zich welkom voelt. Het is gelukt om een zo’n breed mogelijke beurs neer te zetten met een grote verscheidenheid in expertises van de deelnemers.

Bezoekers kunnen terecht voor informatie op het gebied van voeding, coaching, behandelingen, massages, demonstraties, lezingen, workshops, readings en tevens zullen er tafels zijn, waar u terecht kunt voor boeken, edelstenen, geuren, supplementen en  gezonde voedingsproducten.

Het idee is, dat deelnemers uit de regio zich kunnen presenteren en te tonen wat voor moois zij te bieden hebben op het gebied van de complementaire zorg, wat kan bijdragen aan het welbevinden van de mens.

Daarom kan de bezoeker kennismaken ervaren dat er hier in de regio een groot aanbod is, om datgeen te vinden wat men nodig heeft, om zich weer Happy te voelen.

Voor informatie over de beurs en de deelnemers kijk dan op www.happyfeelingbeurs.nl

Wilt u tijdens het bezoek aan de beurs even bijkletsen of rustig nagenieten van hetgeen u geboden is, dan kunt u in de hal van de Rietschoot terecht voor een hapje en een drankje.

De entree voor de beurs is gratis.

Zondag:  29 September

Aanvang: 11u. tot 17u

Locatie: Ontmoetingscentrum De Rietschoot Saskerstraat 22 1831 CR Koedijk

error: Content is protected !!