Eenmalig ‘Benefiet Herdenkingsconcert’ voor Robbert van der Steenhoven die vorig jaar overleed

Het is bijna 1 jaar geleden dat de regionale zanger Robbert van der Steenhoven overleed. Hij zit bij velen nog steeds in het hart en zal er nooit uit gaan.

Op Zondag 12 maart organiseert Café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude een eenmalig Benefiet Herdenkingsconcert “Triple XXXL” van 15.00 uur tot 22.00 uur.

Triple X stond voor 3 Nederlandse artiesten, een concept door Robbert bedacht en vormgegeven, dat elke keer een groot succes was bij Café De Roode Leeuw in Zuid Scharwoude en Dancing Marlène in Heerhugowaard.

Heel veel collega`s hebben toegezegd om op deze dag, kosteloos, een optreden te verzorgen. Het wordt een middag vol herinneringen en verhalen maar vooral gezelligheid waar Robbert altijd voor stond.

De verwachting is dat tussen de 25 / 30 Artiesten / Dj`s zullen optreden met geluid / licht van Bleeker Events.

De organisatie is druk bezig en vele Top Artiesten & Dj`s hebben al toegezegd om op te treden o.a; John West, Bernard Karsten, Danilo, Mike Petersen, Henk Naber, Lyanda, Twee Bier Zonder Baco, Dj Raymond Graaman, Django Wagner, Sven Versteeg, Lange Frans, Danny Froger, Paul Vlaar en Dj Rene Verkerk en nog veel meer toppers.

Het wordt een middag vol herinneringen, verhalen maar vooral gezelligheid waar Robbert altijd voor stond.

Vanaf Maandag 30 januari gaan de kaarten 20 euro in de voorverkoop. Meer info over de verkoop adressen volgt snel.