De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Peter R. de Vries overleden

In het bijzijn van zijn geliefden is op 64-jarige leeftijd Peter R. de Vries overleden. Dit maakt de familie bekend. ‘We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar’, laat men weten.

De Vries werd vorige week neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat, nabij het Leidseplein. Hier kwam hij uit de studio van RTL Boulevard en werd onder vuur genomen. Direct werd De Vries gereanimeerd en naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij aan zijn verwondingen overleden.

De nabestaanden laten in een verklaring weten: ‘Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.

De familie, partner en naasten willen zijn overlijden in alle rust verwerken en wij vragen iedereen met klem om dat te respecteren. Verdere informatie over hoe het afscheid van Peter zal verlopen en wat daarbij de wensen van de familie en zijn partner zijn, volgt wanneer hierover is besloten.’