De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Politie zoekt getuigen na gewapende overval in heerhugowaard

Meerdere gewapende mannen overvielen in de nacht van donderdag op vrijdag een woning aan de Hasselaarsweg in Heerhugowaard. Twee personen werden bij de overval mishandeld. De overvallers gingen daarna met een nog onbekende buit ervandoor zijn nog voortvluchtig. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Het ging vermoedelijk om vijf daders. Allen waren mannen en worden geschat op een leeftijd van 20 jaar. De meesten droegen donkere kleding, maar één van de daders droeg een groen trainingspak met een zwarte streep. Zij vertrokken mogelijk in twee auto’s, een donkergekleurde Audi Q7 en een kleine donkergekleurde personenauto. De Audi werd later teruggevonden in de Dorpsstraat in Winkel, De verdachten zijn daar mogelijk overgestapt op een donkergrijze sedan en weggereden in richting van de Westfriesedijk.

Heeft u iets verdachts gezien in de buurt van de Hasselaarsweg in de nacht van donderdag op vrijdag? Heeft u een camera in de omgeving en mogelijk beelden van de verdachten? Heeft u de verdachten gezien in de Dorpsstraat in Winkel? Of heeft u andere informatie over deze woningoverval? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)