De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Sport-Z zoekt sportieve uitvoerende project coördinator en sporttrainer

Dankzij jou weten straks nóg meer mensen hun plek in de maatschappij te vinden.

Bij Sport-Z zetten we sport en bewegen in om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen deel te laten nemen aan de samenleving. Onze beweegprogramma’s en activiteiten zijn hierbij slechts het middel, onze doelstellingen zijn vaak omvangrijker en kunnen zowel op sociaal-emotionele als andere (zorg) gebieden gericht zijn.

In ons kleinschalige, gezellige team hebben we momenteel ruimte voor uitbreiding en twee vacatures open staan.
Ben jij net als wij sportief van aard en voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om anderen in beweging te krijgen?

Als 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗰𝗼ö𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿 organiseer en coördineer je activiteiten en projecten binnen je steeds groter groeiende netwerk. Naast dat je overlegt met je collega’s op kantoor, ga je ook regelmatig op pad. Je plan verzinnen is nog maar het begin, je moet het natuurlijk ook zelf willen en kunnen uitvoeren. Niets is mooier dan de deelnemers te zien genieten met een glimlach van wat jíj opgezet hebt! En geen zorgen, ook híer helpen we je natuurlijk bij. Je werkgebied concentreert zich in eerste instantie op de gemeente Bergen, maar heb je meer ambitie dan is het goed om te weten dat we bij Sport-Z voortdurend in beweging zijn in de hele regio rondom Alkmaar.

De 𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿 staat voor de groep en is de praktische uitvoerder van onze activiteiten. En dat is niet het enige, want je bent geheel verantwoordelijk voor je eigen activiteit. Zo stem je met je collega’s af waar je de doelgroep het best kan vinden en ga je indien nodig ook zelf op pad om deelnemers te werven. Deze extra verantwoordelijkheid geeft jouw functie net een beetje meer inhoud en uitdaging, iets wat jou zeker zou moeten aanspreken. We bieden momenteel activiteiten aan in en voor de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Heiloo, Uitgeest en Castricum, maar ons werkgebied breidt zich steeds verder uit.

Natuurlijk kan je in beide functies rekenen op de steun, kennis en ervaring van je collega’s, maar je eigen drive om te werken met mensen die nauwelijks tot niet participeren is hierbij leidend.

Heb jij onze doelgroepen op het netvlies en weet jij hoe of via welke instanties je ze kunt benaderen? Sta jij graag voor de groep om zo bij te dragen aan de activatie van anderen? Dan verwachten wij per ommegaande een sollicitatiebrief van jou! Je kunt mailen naar r.nijhuis@sport-z.org of bellen naar 06-11042189 (Ruben Nijhuis).

Even praktisch: Wij zoeken iemand met MBO/HBO werk- en denkniveau.
Het gaat om een functie van minimaal 16 uur in de week, maar het aantal uren bepalen we met jou in overleg. Inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding (cao sport). Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan, is het project een succes dan wordt dit gecontinueerd.

Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.sport-z.org